Paars

 

Amstel Agro Purple geeft uw bloemen en planten een mooiere bladkleur, vollere bloemen en een langer vaasleven. Bovendien is het gewas beter bestand tegen ziekten, plagen en droogte, en heeft het dus minder gewasbeschermingsmiddelen nodig.

Amstel Agro Purple is een minerale meststof op basis van goed opneembaar orthosiliciumzuur. Daarnaast bevat Amstel Agro Purple de belangrijke micronutriënten boor, zink en molybdeen.

De werking van Amstel Agro Purple
Amstel Agro Purple zorgt voor een groter en sterker wortelsysteem van uw gewas en voor grotere, stevigere bladen. Daardoor kan de plant meer micronutriënten opnemen en meer zonlicht omzetten in energie. Het gewas wordt dus sterker, gezonder en productiever. Stressfactoren als ziekten, insecten en droogte hebben dus minder effect op het gewas.

Voor welke gewassen?

  • Bloemen

  • Kamerplanten

  • Tuinplanten

Toepassing​
Amstel Agro Purple is een vloeibare meststof. Toepassing kan dus gebeuren via bladbespuiting. De bladeren nemen dan de meststoffen en de andere elementen op.

  • Aantal benodigde sproeibeurten: 3 – 4 (met een interval van 2 weken)

  • Benodigde hoeveelheid per hectare: 3 liter voor 3 sproeibeurten

info@dutchplantforce.com

Wattstraat 54 2723 RD Zoetermeer

+31 6 15 89 79 76

Dit gestabiliseerde silicium wordt een kosteneffectieve oplossing voor een duurzame tuinbouw. ​​Tuinbouw en sierteelt zullen nooit meer hetzelfde zijn!