Over ons

 

Hein Stam en Gert van Buren zijn allebei al meer dan 35 jaar internationaal actief in de Agri- en Horti- sector.

Hein zijn ruime ervaringen en expertise ligt met name bij de akkerbouw en de veeteelt, terwijl die van Gert ligt bij de kwekers/veredelaars van planten en bloemen.

Beide hebben de vele uitdagingen gezien waarmee telers over de hele wereld te maken krijgen en de constante aanpassing van regels waaraan deze telers moeten voldoen.

Door de opwarming van de aarde en de daardoor extremere weersomstandigheden blijken die uitdagingen elk jaar toe te nemen, dit geldt niet alleen voor de telers maar ondertussen voor de hele samenleving.

Zo richten wij ons Mammoetgras.

Mammoetgras heeft unieke eigenschappen waarmee wij onderscheidend zijn, maar ook toegevoegde waarde waarden hebben voor kwekers en gerelateerde bedrijven.

Omdat Hein en Gert allebei constant op pad zijn, vonden ze dat er een derde partner nodig was om dit nieuwe zakenavontuur succesvol te maken en vonden dit in de persoon van Michel Oldenburg. Michel heeft meer dan 15 jaar ervaring in logistiek en meer dan 25 jaar in bedrijfsontwikkeling & marketing van duurzame oplossingen en was de perfecte partner om alle zaken te organiseren zoals het organiseren van efficiënte kantoorsystemen, het opzetten van een sales & marketing organisatie.

Dit was de start in 2020 van Dutch Plant Force.

We helpen je graag verder.

 

Vriendelijke Groeten,

Hein, Gert en Michel

info@dutchplantforce.com

Wattstraat 54 2723 RD Zoetermeer

+31 6 15 89 79 76

Dutch Plant Force is een Nederlands bedrijf, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en wereldwijde introductie van het Mammoetgras.