Introductie van Carbon Credits:

Ontdek een nieuwe manier om bij te dragen aan een duurzamere toekomst! GreenDutch introduceert samen met Dutch Plant Force een CO2-reductieprogramma in Nederland. Door deel te nemen aan het Mammoetgrasprogramma van Dutch Plant Force, kunt u ook deelnemen aan het CO2-reductieprogramma van GreenDutch. Door uw gronden met Mammoetgras te beheren, gecertificeerd door GreenDutch, kunt u bijdragen aan het verminderen van CO2-uitstoot en tegelijkertijd nieuwe inkomsten genereren.

Carbon Credits bieden een unieke kans om uw impact op het milieu te compenseren en tegelijkertijd bij te dragen aan klimaatdoelstellingen. Door de certificaten aan te kopen, kunnen bedrijven, overheden en consumenten vrijwillig hun uitstoot compenseren en zo bijdragen aan een schonere planeet.

Wil je meer weten over Carbon Credits? Klik dan op deze link om meer te ontdekken over dit innovatieve programma dat lokale CO2-reductie stimuleert en nieuwe mogelijkheden creëert voor duurzame landbouw.

info@dutchplantforce.com

Wattstraat 54 2723 RD Zoetermeer

+31 6 15 89 79 76

Mammoth Grass is een steriele plant, niet invasief, maar groeit alleen uit worteldelingen. Het groeit bijna overal. Het kan worden gekweekt op marginale gronden, omdat het zijn eigen voedingsstoffen gebruikt die door de plant zijn geproduceerd.