Wit

 

Met Amstel Agro White bevordert u de groei van uw katoenplanten. Daardoor hoeft u minder andere meststoffen, zoals op basis van fosfaten, in te zetten. Amstel Agro White is een vloeibare meststof met synergetische micronutriënten voor nóg meer groeikracht voor uw gewas.

Amstel Agro White is een minerale meststof op basis van goed opneembaar orthosiliciumzuur. Daarnaast bevat Amstel Agro White de belangrijke micronutriënten boor, zink en molybdeen.

De werking van Amstel Agro White
Amstel Agro White zorgt voor een groter en sterker wortelsysteem van uw gewas en voor grotere, stevigere bladen. Daardoor kan de plant meer micronutriënten opnemen en meer zonlicht omzetten in energie. Het gewas wordt dus sterker, gezonder en productiever. Stressfactoren als ziekten, insecten en droogte hebben dus minder effect op het gewas.

Voor welke gewassen?

  • Katoen

Toepassing
Amstel Agro White is een vloeibare meststof. Toepassing kan dus gebeuren via bladbespuiting. De bladeren nemen dan de meststoffen en de andere elementen op.

  • Aantal benodigde sproeibeurten: 3 – 4 (met een interval van 2 weken)

  • Benodigde hoeveelheid per hectare: 3 liter voor 3 sproeibeurten

info@dutchplantforce.com

Wattstraat 54 2723 RD Zoetermeer

+31 6 15 89 79 76

Dit gestabiliseerde silicium wordt een kosteneffectieve oplossing voor een duurzame tuinbouw. ​​Tuinbouw en sierteelt zullen nooit meer hetzelfde zijn!